Opbergruimte.. wie heeft dat niet nodig in huis? We hebben steeds meer spullen en aangezien de woningen tegenwoordig kleiner zijn en/of minder ruimte hebben. Is er altijd wel behoefte aan extra opbergruimte en worden alle lege ruimtes optimaal benut. Een boxspring is de ideale plek om wat extra ruimte in huis te creëren. Seizoenskleding, extra kussens, schoenen, spreien en/of je dekbed zijn goede voorbeelden van producten die u kwijt kunt. Met onze boxsprings creert u niet alleen extra ruimte, maar kost het u ook geen extra ruimte. U zult denken, wat wordt hiermee bedoeld? Onze boxsprings hebben namelijk een opklapbare matras en frame… Wij hebben voor u hieronder de voor- en nadelen op een rijtje gezet.

Extra opbergruimte

Woont u in een studio, of heeft u een kleine slaapkamer dan is ieder extra opbergruimte van harte welkom. Wij bieden geen boxsprings met lades. Deze hebben namelijk extra ruimte nodig om fatsoenlijk te kunnen openen. Onze opberg boxsprings hebben juist een opklapbare frame, om het maximale aan ruimte te benutten en de beschikbare ruimte in een kamer niet te belasten. Vul deze extra ruimte met spullen die u wilt opbergen, zoals seizoensgebonden kleding en of linnen- en beddengoed.

Droog en beschermd

Uiteraard is het belangrijk om uw spullen te beschermen tegen eventuele weersveranderingen, vocht en stof. Onder uw boxspring in een woning zijn uw spullen zowel beschermd tegen vocht en meer. Een fijne bijkomstigheid is dat u de wat duurdere spullen ook goed kunt opbergen. Wij adviseren u daarom ook om geen gebruik te maken van een tuinhuis, schuur of garage als het om duurdere of gevoelige spullen gaat.

Minder ondersteuning

Elk voordeel heb zijn nadeel.. Extra opbergruimte vervangt een pocketvering bodem. Deze boxsprings ( Valencia, Lisboa ) zijn voorzien van een softbox, die gevoerd is met pocketvering. Deze geven extra ondersteuning aan uw matras. Het gemiddelde bed biedt deze extra comfort niet aan, dus in die zin levert een boxspring met opbergruimte extra voordelen.