Waarom wij?

 

Gratis bezorging en optioneel vakkundig montage

Uw nieuwe aankopen bezorgen we gratis thuis, in heel Nederland en België (met uitzondering van de eilanden). Indien u kiest voor het slaapklaar maken van de bedden, ontzorgen wij u van montage. Daarnaast bent u er gegarandeerd van dat u gerust kunt slapen.

Bij de bezorging en montage willen we alles netjes op de juiste plek zetten. Daarom geldt deze service uitsluitend voor goed bereikbare plaatsen in de woning. Dit is een plek waar we makkelijk bij kunnen, zonder risico op beschadiging van eigendommen. Houd bij je bestelling dus rekening met de afmetingen van het trapgat. Mocht je twijfelen of het past, neem dan even contact met ons op. We denken graag met je mee.

Snel in huis

Vandaag besteld, binnen 1-5 dagen in huis! Wellicht iets te snel voor u of komt het niet uit. Geen enkel probleem, afdeling logistiek kan in overeenstemming met u tot een geschikt moment komen.

Nederlandse productie

Wij zijn super trots op onze boxsprings van eigen bodem. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen, snel leveren en tegen een scherpe prijs ons product aanbieden. 

Veilig betalen

Je kunt je online aankopen op boxspringtwijfelaar.nl veilig afrekenen met iDEAL, creditcard of Afterpay. Kiest u voor iDEAL, dan betaald u het gevraagde bedrag online via je eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. boxspringtwijfelaar.nl ontvangt een bericht dat de bestelling is betaald. U kunt betalen met iDEAL als u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. Betalen met een credit card kunt u doen met zowel MasterCard of Visa. U kunt ook achteraf betalen met Afterpay. Na levering betaal je de rekening aan Afterpay. Om je betaling met Afterpay te beoordelen voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Hierover kunt u meer lezen in de algemene voorwaarden van Afterpay. Daarnaast bieden wij uiteraard ook 'betalen bij aflevering'. Een veelgekozen betaalmethode bij grotere bestellingen. Je betaalt dan het volledige bedrag aan de chauffeur die je bestelling komt bezorgen. Je kunt kiezen of je met PIN of contant wilt betalen.