Heb je een boxspring van boxspringtwijfelaar.nl ontdekt, maar zou je er toch graag eerst even lekker in willen zitten? Dat kan, maar niet op de manier dat je waarschijnlijk gewend bent. Boxspringtwijfelaar is namelijk een online merk dat inspeelt op de veranderende markt. We hebben geen tussenkomst van showrooms en/of winkels. Onze boxsprings worden alleen online verkocht, mede hierdoor kunnen we snel leveren en onze bedden tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Maar hoe kan ik dan mijn boxpspring testen? 

Proefslapen bij jou thuis
We begrijpen dat het best spannend kan zijn om een bed te bestellen, zonder dat je er op hebt gelegen. Daar hebben we dan ook wat op bedacht. We bieden de mogelijkheid om de bed thuis in jouw eigen omgeving te testen. Je krijgt van ons 30 dagen de tijd. Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Bij terugkomst in ons magazijn zal de verdere afwikkeling in gang worden gezet en zorgen we dat onze administratie de financiële afhandeling zal gaan verzorgen. Je wordt hier per email van op de hoogte gebracht. Het bedrag ontvang je maximaal 14 dagen nadat de herroepingsmelding is ontvangen. Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze herroepingsrecht. (Mocht de boxspring beschadigd geraakt zijn tijdens de 30 dagen testperiode, dan wordt het bedrag met inhouding van de waardevermindering aan je teruggestort.)

Uiteraard proberen we er alles aan te doen om een retour te voorkomen. Tenslotte wordt ieder bed, met veel passie in onze fabriek, gemaakt en verdient deze ook een thuis. Daarom staan we 24/7 klaar voor al jouw (woon)vragen. Kom je er niet helemaal uit, vraag ons dan gerust! Zo kan je een weloverwogen beslissing maken.

Proefslapen geldt uitsluitend voor boxsprings boven de €400,-.